Beschrijving van het huis


Het huis

 

Het huis ligt op de begane grond van een huis bestaande uit twee verdiepingen. Beide huizen hebben ieder hun eigen entree. Beautiful home heeft een grote woonkamer met open keuken. Omdat het huis op de beneden verdieping ligt is het in de zomer binnen lekker koel. Om het ook lekker koel te houden zijn in alle ruimtes airco's geplaatst.

 

Een brede glazen pui laat veel licht in huis vallen. Het huis is lekker ruim waardoor iedereen zich goed kan bewegen en z'n eigen ding kan doen.

 

De keuken is van alle gemakken voorzien, waardoor jij -als je dat graag wilt- lekker Grieks kunt koken.

 

Het huis heeft twee ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer beschikt over een fijn twee- persoons bed en er is veel kastruimte. De airco zorgt er voor dat je 's nachts lekker koel en ongestoord kunt slapen.

 

De tweede slaapkamer heeft een stapelbed waar twee kinderen comfortabel in kunnen slapen. Ook in die slaapkamer is een airco aanwezig.

 

De badkamer is verrassend knus en compleet. Douche, wastafel en toilet en dit alles in een mooi afgewerkte staat.

Buiten:

 

Het achterplaatsje is klein, het is ook meer bedoeld om daar jouw eventuele was te laten drogen dan er te gaan zitten.

 

Buiten zitten doe je op het terras voor. In de ochtend staat de zon op het buitenterras. Een riante luifel zorgt dat je lekker in de schaduw buiten kunt ontbijten en koffie kunt drinken.

 

Het buitenterras is groot genoeg om daar fijn op te zitten en er van de rust te genieten.

 

Rondom het huis is veel beplanting. Vlak voor en naast je zie je de olijfbomen en citroenbomen staan. Voor je zie je sinaasappels groeien en verder is de begroeiing leuk sub tropisch.

 

Op het terrein staat nog een huis dat we ook verhuren. Echter: iedereen heeft op het terrein zijn eigen privacy waardoor iedereen van de rust van de omgeving kan genieten.

 

Jouw auto kan je vlak voor je huis op je eigen parkeerplek parkeren. Dat betekent: niet veel en lang met koffers sjouwen !